Μακεδονίας, είναι δύσκολο να αφομοιωθεί από τους Έλληνες.
Δεν μπόρεσα να καταλάβω, γιατί οι 153 Έλληνες βουλευτές, (ως σύγχρονοι Εφιάλτες του Ελληνισμού, που ψήφισαν την "Συμφωνία των Πρεσπών"), ΔΕΝ έβαλαν το χέρι στην καρδιά και στο μυαλό.
Τα παιδιά, μας "δείχνουν" καθημερινά τον δρόμο, πήραν την ευθύνη επάνω τους, ξεσηκώθηκαν και είμαστε υπερήφανοι για τη Νεολαία μας, (με την πάλλουσα πατριωτική συνείδησή τους), που μας υποχρεώνει να αναλάβουμε και εμείς τις δικές μας ευθύνες.
Σε μια εποχή απόλυτου Μιθριδατισμού της κοινωνίας, η Νεολαία αρνείται να δεχθεί την παράδοση της Μακεδονίας, (έτσι απλά και εύκολα), σαν να πρόκειται για την αγοραπωλησία ενός οικήματος.
ΟΧΙ βροντοφωνάζει η Νεολαία μας και οι μαθητές ταρακουνούν όλους εμάς τους μεγαλύτερους, που οφείλουμε να ξυπνήσουμε την εθνική μας συνείδηση.
Το ότι συναίνεσαν οι βουλευτές μας, (οι σύγχρονοι Εφιάλτες) στο να ονομάζεται "Βόρεια Μακεδονία" τη γειτονική χώρα (πΓΔΜ), νομιμοποιήσαμε την χρήση του ονόματος Μακεδονία, το όνομα το οποίο είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό.
Το όνομα "Βόρεια" ως γεωγραφικός προσδιορισμός θα ξεχαστεί σύντομα και ουσιαστικά η χώρα τους θα ονομάζεται με την δική μας συναίνεση ως "Μακεδονία".
Πρόκειται για μία κακή συμφωνία και προκαλεί εντύπωση, για το πώς ένα τόσο σημαντικό εθνικό θέμα, ΔΕΝ συζητήθηκε πρώτα στην βουλή, πριν υπογραφεί η οποιαδήποτε συμφωνία.
Ίσως, να συμφωνήσουμε ότι οι λαοί των δύο χωρών θα πρέπει να ζουν ειρηνικά, με φιλία και επιχειρηματική συνεργασία, όμως, ως προς το όνομα, την εθνότητα και την γλώσσα ;
Δυστυχώς αυτή η συμφωνία δημιουργεί τετελεσμένα και η προσωπική μου άποψη είναι ότι, είναι χειρότερη από λάθος, είναι έγκλημα, διότι δημιουργεί μια σειρά από νέα προβλήματα και θ΄ αποτελεί μια εθνική πληγή που ανά πάσα στιγμή στο μέλλον μπορεί να αιμορραγήσει.
Λαμβάνοντας υπόψη την βούληση του ελληνικού λαού και την γεωπολιτική και γεωστρατηγική ανάλυση που διαθέτει η χώρα μας, (έχουμε την 2η μεγαλύτερη ΑΟΖ στην μεσόγειο μετά την Ιταλία), με την "Συμφωνία των Πρεσπών" δίνουμε λαβή για συνεκμετάλλευση της ΑΟΖ και των ενεργειακών δικτύων στο γειτονικό κράτος, καθώς επίσης δημιουργεί πλήρης σύγχυση και καπήλευση για τα μακεδονικά προϊόντα.
Περνάει έτσι ένα άλυτο πρόβλημα στους επόμενους, με έναν ιδιαίτερα συννεφιασμένο διεθνή ορίζοντα και με ένα μέλλον πολύ σκοτεινό και παρακινδυνευμένο…