Σέρρες: Άγρια επίθεση συμμορίας νεαρών σε μαθητές Γυμνασίου


Σε σοβαρή κατάσταση ...

νοσηλεύεται ο ένας μαθητής, καθώς φέρει τραύματα στο κεφάλι. 

Συνελήφθησαν οι δράστες, τους χτυπούσαν με γροθιές και κλωτσιές

Άγριο επεισόδιο μεταξύ ανήλικων σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 25.3 στη Νιγρίτα Σερρών, έξω από το ΚΤΕΛ.

Το νέο περιστατικό βίας μεταξύ της συμμορίας ανηλίκων και μαθητών Γυμνασίου σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας, λίγο πριν τις 21:00, όταν η συμμορία με τους έξι νεαρούς -τέσσερις μαθητές και δύο ενήλικες- έφτασε με όχημα στη Νιγρίτα όπου συνάντησαν και συνεπλάκησαν με τους δύο 15χρονους μαθητές. Κατά πληροφορίες φέρονται να είχαν προσωπικές διαφορές.

Στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι ο ένας 15χρονος – Συνελήθησαν τα δύο ενήλικα μέλη της συμμορίας, ελεύθεροι οι ανήλικοι δράστες

Σύμφωνα με πληροφορίες οι πέντε από τους έξι νεαρούς -πλην του οδηγού του οχήματος- επιτέθηκαν και χτύπησαν με γροθιές και κλωτσιές τους δύο 15χρονους.

Μεταξύ των έξι δραστών είναι δύο 15χρονοι, ένας 16χρονος, ένας 17χρονος και δύο 19χρονοι.

Στο νοσοκομείο τα θύματα, έγιναν συλλήψεις

Οι δύο 15χρονοι που έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών όπου και νοσηλεύονται, με τον έναν εκ των δυο να είναι σε σοβαρότερη κατάσταση καθώς φέρει χτυπήματα στο κεφάλι, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη των έξι φερόμενων ως δραστών. Όλοι συνελήφθησαν στην αερογέφυρα της κωμόπολης, ενώ οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι και οι ενήλικες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπήρχαν προηγούμενες κόντρες μεταξύ των εμπλεκομένων νεαρών, οι οποίες οδηγήθηκαν στα άκρα.