Η εταιρεία Cadbury's αφού ...
ανακάλυψε τον τρόπο για να μη λιώνει η σοκολάτα της, λανσάρει τη νέα της πατέντα σε χώρες με υψηλές θερμοκρασίες, όπως η Ινδία ή η Βραζιλία.
Οι επιστήμονες επεξεργάστηκαν το γάλα με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε η σοκολάτα να μπορεί να αντέξει για τουλάχιστον 3 ώρες, ακόμη και αν βρίσκεται σε περιβάλλον με θερμοκρασία 40 βαθμούς Κελσίου!
Αυτό το κατάφεραν διασπώντας τα στοιχεία της ζάχαρης σε ακόμη μικρότερα και μείωσαν την ποσότητα λίπους.
Η σοκολάτα θα είναι διαθέσιμη μόνο σε συγκεκριμένες χώρες, όπου το θερμόμετρο πιάνει κόκκινο!