Έτοιμη να κυκλοφορήσει η σοκολάτα που δεν λιώνει!


Η εταιρεία Cadbury's αφού ...



ανακάλυψε τον τρόπο για να μη λιώνει η σοκολάτα της, λανσάρει τη νέα της πατέντα σε χώρες με υψηλές θερμοκρασίες, όπως η Ινδία ή η Βραζιλία.

Οι επιστήμονες επεξεργάστηκαν το γάλα με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε η σοκολάτα να μπορεί να αντέξει για τουλάχιστον 3 ώρες, ακόμη και αν βρίσκεται σε περιβάλλον με θερμοκρασία 40 βαθμούς Κελσίου!

Αυτό το κατάφεραν διασπώντας τα στοιχεία της ζάχαρης σε ακόμη μικρότερα και μείωσαν την ποσότητα λίπους.

Η σοκολάτα θα είναι διαθέσιμη μόνο σε συγκεκριμένες χώρες, όπου το θερμόμετρο πιάνει κόκκινο!