Πανσέληνος Αυγούστου: Tι ενέργεια έφερε το φεγγάρι για κάθε ζώδιο


Η Πανσέληνος του ...

Αυγούστου είναι συχνά μία από τις πιο ισχυρές και μαγικές πανσελήνους του έτους, καθώς συμπίπτει με το τέλος του καλοκαιριού και την αρχή της φθινοπωρινής περιόδου. 

Ανάλογα με το ζώδιό σας, το φεγγάρι αυτό φέρνει διαφορετικές επιρροές και δυναμικές. Tι ενέργεια ήρθε στη ζωή σου χτες το βράδυ;

Κριός (21 Μαρτίου - 19 Απριλίου)

Η Πανσέληνος του Αυγούστου εστιάζει στα θέματα του προσωπικού σας χώρου και της οικογένειας. Είναι μια καλή περίοδος για να εστιάσετε σε οικογενειακές σχέσεις και να επαναφέρετε την ισορροπία σε θέματα σπιτιού.

Ταύρος (20 Απριλίου - 20 Μαΐου)

Για τον Ταύρο, αυτή η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας. Ίσως βρείτε τον εαυτό σας να εκφράζεται πιο άμεσα ή να αναλαμβάνετε σημαντικές συνομιλίες που θα επηρεάσουν το μέλλον σας.

Δίδυμοι (21 Μαΐου - 20 Ιουνίου)

Η Πανσέληνος φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα και υλικά αγαθά. Είναι μια καλή στιγμή να δείτε πώς χειρίζεστε τα χρήματά σας και να βρείτε τρόπους να αυξήσετε την οικονομική σας σταθερότητα.

Καρκίνος (21 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Για τον Καρκίνο, αυτή η Πανσέληνος αφορά την προσωπική σας ταυτότητα και τον εαυτό σας. Ίσως αναρωτηθείτε πού πηγαίνετε στη ζωή σας και να αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές που θα σας εκφράζουν περισσότερο.

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

Η Πανσέληνος φέρνει στο προσκήνιο τα κρυμμένα συναισθήματα και θέματα του παρελθόντος. Μπορεί να είναι μια περίοδος ενδοσκόπησης και κάθαρσης, επιτρέποντάς σας να απαλλαγείτε από ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πλέον.

Παρθένος (23 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Η κοινωνική σας ζωή και οι φιλίες σας βρίσκονται στο επίκεντρο. Είναι μια καλή στιγμή να δείτε ποιοι είναι οι αληθινοί σας φίλοι και να κάνετε αλλαγές στις κοινωνικές σας σχέσεις αν χρειαστεί.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Η Πανσέληνος αυτή ενεργοποιεί θέματα καριέρας και επαγγελματικών φιλοδοξιών. Ίσως βρείτε νέες ευκαιρίες ή αναγκαστείτε να κάνετε επιλογές που θα επηρεάσουν την επαγγελματική σας πορεία.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 21 Νοεμβρίου)

Για τον Σκορπιό, η Πανσέληνος του Αυγούστου φέρνει αναζητήσεις σε πνευματικά και φιλοσοφικά θέματα. Ίσως αναρωτηθείτε για την κατεύθυνση της ζωής σας και αναζητήσετε βαθύτερο νόημα σε ό,τι κάνετε.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Η Πανσέληνος φέρνει στο φως οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με τρίτους, όπως δάνεια, κληρονομικά και φορολογικά θέματα. Είναι μια καλή στιγμή για να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Για τον Αιγόκερω, η Πανσέληνος επηρεάζει τις προσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες. Ίσως χρειαστεί να επαναξιολογήσετε τους δεσμούς σας και να βρείτε νέους τρόπους για να ισορροπήσετε σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου - 18 Φεβρουαρίου)

Η Πανσέληνος του Αυγούστου φέρνει στο προσκήνιο θέματα υγείας και καθημερινότητας. Είναι μια καλή στιγμή να φροντίσετε τον εαυτό σας και να επαναξιολογήσετε τις καθημερινές σας συνήθειες.

Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Η δημιουργικότητά σας και οι ερωτικές σας σχέσεις επηρεάζονται από αυτή την Πανσέληνο. Μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να εκφραστείτε μέσα από τέχνη ή να κάνετε αλλαγές στις ερωτικές σας σχέσεις.