Ηλιούπολη: Γυμνός στο κρεβάτι της μάνας του βρέθηκε ο 36χρονος


Αναλύοντας κάθε ...

διαθέσιμο στοιχείο η Ελληνική Αστυνομία ερευνά τις συνθήκες της τραγικής υπόθεσης μίας μάνας και του γιου της οι οποίοι βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης νεκροί σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη μετά από πυροβολισμούς.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, οι οποίοι με βάση τα πρώτα στοιχεία ξεδιάλυναν τις αρχικές πληροφορίες περί αυτοκτονίας με το βασικότερο σενάριο να είναι πλέον αυτό της εγκληματικής ενέργειας. 

Τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν πως ο 36χρονος άνδρας για άγνωστο ακόμη λόγο δολοφόνησε τη μητέρα του και εν συνεχεία αφαίρεσε ο ίδιος τη ζωή του κλείνοντας έτσι τον κύκλο του οικογενειακού δράματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σπίτι των θυμάτων είχε εικόνα αναστάτωσης ενώ η πίσω πόρτα του σπιτιού ήταν ξεκλείδωτη χωρίς όμως να βρεθούν ίχνη παραβίασης ή διάρρηξης.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή πάνω σε μια πολυθρόνα στο σαλόνι, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Στον ίδιο χώρο βρέθηκε νεκρός ο γιός της. Ήταν γυμνός πάνω στο κρεβάτι της μητέρας του και έφερε τραύματα από κυνηγετικό όπλο στο μάγουλο και τη γνάθο.

Επιπλέον διαπιστώθηκε πως οι δύο άνθρωποι δεν πέθαναν την ίδια χρονική στιγμή, ενώ στο διαμέρισμα βρέθηκε και μια καραμπίνα, η οποία, όμως, εντοπίστηκε μακριά από τις σορούς των δύο ανθρώπων.