H Ελλάδα δεν φτιάχνεται.


Τα τελευταία εννέα (9)...

χρόνια η Ελλάδα διέρχεται βαθιά οικονομική κρίση, που έριξε στην ελληνική κοινωνία βαριά τη σκιά της.
Η μαχητική ρητορική του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και η ασταθής συμπεριφορά της ελληνικής κυβέρνησης, έχουν αναπόφευκτα καταστρέψει την αξιοπιστία της Ελλάδας, ως επενδυτικός προορισμός.
Οι άνεργοι, είναι αμέτρητοι, χιλιάδες ιδιωτικές επιχειρήσεις έχουν κλείσει, οι φόροι πάνε "σύννεφο", ώστε ο κόσμος τάχει χαμένα.
Τα υπερπλεονάσματα και η παροχολογία που εξήγγειλαν θα στραγγαλίσουν την οικονομία, θα ναρκοθετούν το μέλλον της χώρας και άποψή μου είναι ότι, θα τρώμε από τις σάρκες μας όσο δεν βάζουμε στο επίκεντρο των προσπαθειών μας την αύξηση του ΑΕΠ και των θέσεων εργασίας.
Η κυβέρνηση ομολόγησε επίσημα μέσα στη βουλή, ότι έχει χτυπηθεί αλύπητα η "μεσαία τάξη".
Οι επενδύσεις σταμάτησαν και ο μόνος τομέας που πάει καλά, είναι ο τουρισμός.
Γι΄ αυτό, η λεγόμενη κυβέρνηση της Αριστεράς, καθιέρωσε, για ίδιους λόγους, τα ποικίλα επιδόματα..., για να προλάβει την πλήρη εξαθλίωση των μαζών.
Η κυβέρνηση προχωρά σε άκρατη παροχολογία που νεκρανασταίνει το "Τσοβόλα δώστα όλα" και ασχολείται με παροχές και επιδόματα ενώ χρειάζεται βιώσιμη ανάπτυξη.
Επίσης, η κυβέρνηση δημιούργησε ένα "γκρίζο και αποκαρδιωτικό τοπίο", υπερφορολόγησε, μείωσε το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και έκανε εσωτερική στάση πληρωμών, ώστε να μπορεί να μοιράζει προεκλογικά επιδόματα, θυσιάζοντας την ανάπτυξη.
Η προσωπική μου άποψη είναι, ότι η Ελλάδα ΔΕΝ φτιάχνεται, και οι Έλληνες, (αν συνεχιστεί ο ίδιος κυβερνητικός ρυθμός), ΔΕΝ πρόκειται να σηκώσουν κεφάλι και να ανακάμψουν.