Έπαιξαν "βρώμικα" και με χαρτιά σημαδεμένα.


* Του Ηλία Χρυσικού

Η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛ ...


επιμένει να φορτώνει το βάρος στους αδύναμους.

Ο κ. Τσίπρας χαίρει της εκτίμησης στους κόλπους των εταίρων, καθώς καταφέρνει να περνάει αναίμακτα τα πιο σκληρά μέτρα.

Οι κυβερνητικοί βουλευτές σκούζουν από τα μικρόφωνα και τις ντουντούκες (για την αριστεροδεξιά διακυβέρνηση τους), πλην όμως αυτή τη φορά, δεν θα τους ακούει κανείς…

Οι άνθρωποι έπαιξαν βρώμικα και μάλιστα με χαρτιά σημαδεμένα, και έχασαν...

Τώρα πια, είναι θέμα χρόνου και ας πιστεύουν ακόμα ότι είναι κυρίαρχοι.

Οι βουλευτές των ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΑΝ.ΕΛ  θα πρέπει να ζητήσουν δημόσια συγνώμη για τα άπειρα ψέμματα που είχαν πει προεκλογικά και ευθαρσώς να παραδεχθούν ότι έκαναν τεράστια λάθη.

Διαφορετικά θα πρέπει με αξιοπρέπεια να παραιτηθούν, ακολουθώντας την ανυπέρβλητη διδαχή του Κωνσταντίνου Καβάφη ..."και αν δεν μπορείς να κάνεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον...μη την εξευτελίζεις"!

Και αναρωτιέμαι, μήπως είμαστε μια παράξενη χώρα, εγκλωβισμένη στη "μέγγενη" των μνημονίων, και θα μείνουμε στην ιστορία ως παράδειγμα προς αποφυγήν;

Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει. Η Ελλάδα (με τις παθογένειες της), είναι μία χρεοκοπημένη χώρα που αρνείται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα.

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και χρειάζεται περισσή σοφία για λύσεις από το πολιτικό σύστημα.

Η Ελλάδα κινδυνεύει με όλα τα εγκληματικά λάθη που έχουν κάνει οι πολιτικοί της και θέλω να πιστεύω ότι οι λύσεις που θα δοθούν έστω την ύστατη στιγμή για την ανάκαμψη της οικονομίας θα φέρουν την ελπίδα για τις νέες γενιές.

Έτσι μόνο θα μπορούν οι νέοι μας να ατενίζουν το μέλλον της χώρας μας με αισιοδοξία, που θα αποτελέσει όραμα και σχέδιο πνοής για την ταλαιπωρημένη Ελλάδα μας.

Σήμερα περισσότερο από κάθε άλλη φορά αξίζει να ξαναφρεσκάρουμε τη μνήμη μας.

* Ο Ηλίας Χρυσικός είναι Δ/ντης του ρ/σ Ενημέρωση 92,2