Να γίνει ένα συλλογικό άλμα.


To 2018 βρίσκει την ...


Ελλάδα μας, την κοινωνία και το πολιτικό σύστημα μπροστά σε μια σειρά από κρίσιμα διλήμματα.

Η χώρα μας έχει ανάγκη από αυτογνωσία, διότι μετά από οκτώ χρόνια κρίσης η κατάσταση μοιάζει να έχει σταθεροποιηθεί, αλλά σε ένα επίπεδο χαμηλών προσδοκιών.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ καρκινοβατεί μεταξύ γραφειοκρατίας και ιδεοληψίας, διότι προτάσσουν πάνω απ’ όλα την επικοινωνία παρά την ουσία.

Τα σκληρά μέτρα, οι ταπεινώσεις και τα προβλήματα όλων των συνανθρώπων μας, εξακολουθούν να ταλανίζουν τους περισσότερους και να βρίσκονται πάντα μπροστά.

Η χώρα αποσυντίθεται. Η ανεργία, η φορολόγηση, οι χαμηλοί μισθοί για όσους βρίσκουν δουλειά, έχουν αποσταθεροποιήσει τις προσδοκίες των Ελλήνων.

Οι νέοι, αναζητούν με κάθε τρόπο διέξοδο στη φυγή και περίπου 500.000 μορφωμένοι Έλληνες τα μάζεψαν κι έφυγαν για το εξωτερικό.

Είναι καιρός η πολιτική ηγεσία να αντιληφθεί τις ανάγκες των καιρών και να ηγηθεί, με όποιο κόστος, στην κοινή προσπάθεια για ανασυγκρότηση της χώρας που δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Όλοι οι Έλληνες έχουν αποδεχθεί, ότι πρέπει να αφήσουμε πίσω τα λάθη και τις ιδεοληψίες που μας  οδήγησαν στη χρεοκοπία και να γίνει ένα συλλογικό άλμα που θα μας απαλλάξει από τις παθογένειες που εξακολουθούμε να κουβαλάμε.

Θέλω να πιστεύω ότι η καινούργια χρονιά θα γίνει αφετηρία αλλαγής  και οριστική εξόδος από την κρίση.

Θα μπορούσα να γράφω επί ώρες και για χιλιάδες άλλα πράγματα που έγιναν...

Όμως κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ σε όλους σας, το 2018 να έχουμε την Υγεία μας και να γίνουν τα λιγότερα λάθη.

Να υπάρχει πραγματική ενημέρωση, (από τους δημοσιογράφους), για πιο ευχάριστα θέματα στους φίλους αναγνώστες - ακροατές, που έχουν δικαίωμα να απαιτούν σωστή πληροφόρηση.