Η κοινωνία «βράζει».


Έρχεται η ώρα της...

ευθύνης και του λογαριασμού και το πείραμα ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΑΝ.ΕΛ δείχνει να φτάνει στο τέλος του.

Ένα χρόνο μετά την ανάληψη της εξουσίας ως «πρώτη φορά Αριστερά», η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα δείχνει ότι η ιστορία θα γραφτεί ως... ιλαροτραγωδία.

Η κυβέρνηση προσβλέπει σε ένα θαύμα, όταν η αξιολόγηση από τους δανειστές καθυστερεί, όταν παγώνει μεγάλη ξένη επένδυση, όταν φουντώνουν τα κινήματα  διαμαρτυρίας.

Εγκλωβισμένη ανάμεσα στις συμπληγάδες του ασφαλιστικού - φορολογικού από τη μία και του αγροτικού από την άλλη, η κυβέρνηση δείχνει να συνθλίβεται και να μην μπορεί να αποφύγει το μοιραίο: τη διάλυση και την κατάρρευσή της.

Αν πέσει η κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α και ΑΝ.ΕΛ, δεν θα είναι από το αγροτικό ή το ασφαλιστικό,  αλλά επειδή διέψευσε τις προσδοκίες μιας μεγάλης μερίδας της ελληνικής κοινωνίας, ενός σημαντικού αριθμού ψηφοφόρων που την πίστεψαν,  την ακολούθησαν και εξαπατήθηκαν.

Η κυβέρνηση επιμένει να κατασκευάζει διαρκώς μία άλλη πραγματικότητα και «έχει μέτωπο» την οδυνηρή αλήθεια, ενώ ο πρωθυπουργός, υπεραισιόδοξος προσπαθεί να κερδίσει χρόνο παραπλανώντας το κοινό.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται σε δύσκολη θέση και φυσικό είναι να εμμένει σε επικοινωνιακά κόλπα καθώς αναζητεί τον δρόμο του.

Κλείνοντας, πιστεύω, ότι έφθασε η ώρα της αλήθειας για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του και αργά ή γρήγορα θα πάει στις κάλπες και ο λαός θα τους τιμωρήσει, διότι διέψευσαν τις προσδοκίες και τις ελπίδες του ως αναξιόπιστοι και ανίκανοι.

Η αλήθεια πρέπει επιτέλους να λέγεται απ΄ όλους μας, ευθαρσώς και με παρρησία!