Εκλογές λύτρωσης και κάθαρσης;


Σ΄ αυτή την προεκλογική ...


περίοδο μπορεί να μην ακούμε τερατώδεις υποσχέσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως όλοι σοβάρεψαν και δεν θέλουν να υφαρπάξουν δολίως για άλλη μια φορά την ψήφο μας.

Στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, οι υποσχέσεις των κομμάτων που δόθηκαν τότε, αντηχούν ακόμη.

Οι υποσχέσεις για εύκολες λύσεις και ευχάριστες επιλογές κατέρρευσαν με πάταγο και προκάλεσαν νέα βάρη και δυσκολίες λόγω της ανικανότητας του πολιτικού συστήματος.

Η εφαρμογή του 3ου Μνημονίου ουσιαστικά δεν μένει  Έλληνας, επάγγελμα, και δραστηριότητα που να μη θίγεται  από λίγο έως πολύ πλην των προνομίων των δήθεν αιρετών πολιτικών μας.

Μας περιμένουν τρία πέτρινα  χρόνια με πολύ δάκρυ και αίμα, και με την προϋπόθεση ότι τώρα θα κάνουμε αυτά που υπογράψαμε.

Θα πρέπει οι πολιτικοί να καταλάβουν, ότι δεν μπορούν πλέον να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα και να αρχίσουν και πάλι τις κουτοπονηριές και τις μαγκιές που τόσο ακριβά πληρώσαμε και πληρώνουμε.

Απλά όλους αυτούς τους ανεύθυνους πολιτικούς και πολιτικάντιδες τους ανεχόμαστε, τους χειροκροτούμε λες και τα κόμματα είναι οι ποδοσφαιρικές ομάδες της καρδιάς μας!

Ας γίνει επίσης αντιληπτό ότι όλοι είμαστε κουρασμένοι και απογοητευμένοι, ότι δεν αντέχουμε πια τις πολλές κουβέντες, καθώς τους παρακολουθούμε από σχετική απόσταση με τις κομματικές τους αντιπαραθέσεις.

Ας συνειδητοποιήσουν ότι τους περιμένουμε στην γωνία και αυτή την φορά ο Ελληνικός λαός θα κάνει τη σωστή επιλογή ευθύνης πριν είναι αργά.

Πιστεύω οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 θα είναι εκλογές λύτρωσης και κάθαρσης για την Ελλάδα.

Εν κατακλείδι για μία ΥΠΟΣΧΕΣΗ είναι ικανό το πολιτικό σύστημα: να βιώσουμε χειρότερες μέρες στην καθημερινότητά μας, και καλύτερες μέρες στην καθημερινότητά τους.