Απαιτούνται καθαρές λύσεις.


Τα ψέματα τελείωσαν...


διότι  ήρθε η ώρα των αποφάσεων για το μέλλον της χώρας.

Άραγε νικητές και ηττημένοι αναρωτιούνται για τις αναγκαίες αλλαγές στις οποίες πρέπει να προχωρήσει η χώρα καθώς ο κόσμος γυρνάει την πλάτη στα κόμματα;

Οι οδηγίες-εντολές του πρωθυπουργού προς τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου δεν ήταν, τυπικά, τίποτα περισσότερο από μια απλή επανάληψη των όσων ακούγονται στην πρώτη συνεδρίαση του κάθε υπουργικού συμβουλίου έπειτα από εκλογική αναμέτρηση ή ανασχηματισμό.

Τώρα καλούνται να κυβερνήσουν και να βρουν ένα τρόπο συνεννόησης με τους εταίρους ώστε να μην βρεθεί και πάλι η χώρα στα πρόθυρα της εξόδου από το Ευρώ.

Χωρίς επενδύσεις η νέα γενιά είναι καταδικασμένη. Η χώρα μας για να μπει στον δρόμο της ανάπτυξης  χρειάζεται σταθερότητα.

Αν θέλουμε να αλλάξει η χώρα, χρειαζόμαστε κόμματα που θα παίρνουν σοβαρά τον ρόλο τους και θα παράγουν πολιτική, που θα κάνουν τομές.

Και δυο λόγια για την ΝΔ διότι κορυφαία της στελέχη έχουν εμπλακεί τα τελευταία 24ωρα σε ατέρμονες συζητήσεις.

H ΝΔ πρέπει να λύσει αμέσως τα εσωκομματικά της ζητήματα και πρέπει οι πάντες να παίξουν με ανοιχτά χαρτιά.

Οι συζητήσεις και οι συγκρούσεις να  μην επικεντρωθούν μόνο στο ποιος αρχηγός είναι κατάλληλος για να αντιμετωπίσει τον κ.Τσίπρα, διότι η παράταξη της ΝΔ χρειάζεται ουσιαστική ανανέωση και ανασυγκρότηση.

Πιστεύω ότι μικροκομματικά παιχνίδια, ίντριγκες και σκοπιμότητες δεν χωρούν αυτήν την ώρα.

Απαιτούνται καθαρές λύσεις στην πορεία της ΝΔ για την επόμενη μέρα