Ευκαιρία για μια Νέα αρχή;



Αναρωτιέμαι και ...


προβληματίζομαι για τις υποσχέσεις που δίνονται  από τα  κόμματα προς τους πολίτες- ψηφοφόρους. Εδώ νομίζω ότι χρειάζεται να προβληματιστούμε πολύ!!!.

Βρισκόμαστε ως άλλος Ηρακλής μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, της αρετής και της κακίας. Θα κάνουμε το άλμα προς τα μπρος  ή θα βουλιάξουμε όλοι μαζί;

Άσχετα με το κόμμα που ο καθένας μας θα ψηφίσει, είναι βέβαιο ότι το ψηφοδέλτιο που θα επιλέξουμε θα μας προσφέρει τη δυνατότητα να αναζητήσουμε πραγματικά άξιους υποψηφίους, που με την παρουσία  τους και τις ιδέες τους θα είναι σε θέση να προσφέρουν πολύ περισσότερα από τους προηγούμενους.

Διότι τις ευθύνες αναλογικά τις έχουμε φορτωθεί όλοι μας ,  και ατομικά και συλλογικά σύμφωνα  με τον ρόλο που καλούμαστε να υπηρετήσουμε και οι έχοντες την εξουσία αλλά και οι εξουσιαζόμενοι.

Τα υποβόσκοντα  αρνητικά συναισθήματα, όπως η απαισιοδοξία, η απελπισία , η αγανάκτηση και η οργή, δεν πρέπει θα μας οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες επιλογές.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να  αποκτήσει  ελπίδα.

Με άλλα λόγια να προκύψει μία νέα πολιτική και ρεαλιστική πρόταση που να υπόσχεται πράγματι μία άλλη κατάσταση και ελπίδα από αυτή που έχουμε γνωρίσει και βιώσει τα πέντε τελευταία χρόνια της ύφεσης.

Μετά από τόσες θυσίες αξίζει να μας δοθεί  η ευκαιρία να κάνουμε όλοι  μας  μια καινούργια αρχή.