Εμπρηστικό πολιτικό σκηνικό ;


Ο «οργανωτικός εγκέφαλος» του ...



ΣΥΡΙΖΑ  Δημήτρης Βίτσας διεμήνυσε ότι δεν θα τηρήσουμε τη δίμηνη παράταση, δεν αναγνωρίζουμε τη συμφωνία...

Κατά την προσωπική μου άποψη αυτό θα σημαίνει ενδεχομένως στάση πληρωμών ημών προς τους πιστωτές και θα έχει σαν συνέπεια τη στάση πληρωμών όλων προς όλους στο εσωτερικό.

Σημαίνει κατάρρευση τραπεζών και απώλεια καταθέσεων. Οδηγεί σε αδυναμία καταβολής μισθών και συντάξεων. Στο χάος που θα ακολουθήσει μόνο ο στρατός θα έχει ελπίδες να επιβάλλει την τάξη.

Το καθεστώς του χάους που θα προκύψει θα αναγκάσει τη χώρα να πάει σε εθνικό νόμισμα, να επιβάλλει λιτότητα και μεταρρυθμίσεις πολύ σκληρότερες από αυτές που ζητάει η Τρόικα, για να μπορέσει το νέο νόμισμα να αποκτήσει κάποια αξία...

Στη Δημοκρατία οι πολίτες έχουν την ελευθερία να κρίνουν, να αξιολογούν, να επιλέγουν και να ελέγχουν τους πολιτικούς και τις πολιτικές τους.

Το ελληνικό πολιτικό σύστημα δείχνει να μην παίρνει χαμπάρι από τα όσα συμβαίνουν γύρω μας οι δε πολιτικοί μας θα ψηφίσουν για ίδιον όφελος για την Προεδρική εκλογή.

Πιστεύω ότι όλοι τους "παίζουν τα ρέστα τους " και εύχομαι από καρδιάς να μην επαληθευτώ με τις απόψεις που περιέγραψα.

Το κακό είναι ότι με τέτοια νοοτροπία που έχουμε η Ελλάδα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Κανείς δεν ξέρει τι μας περιμένει , οι πολιτικοί μας κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, η κατάρρευση είναι προ των πυλών και όλες οι θυσίες των τελευταίων ετών θα πάνε  χαμένες.

Οι λεονταρισμοί της κυβέρνησης, οι κουτσαβακισμοί του ΣΥΡΙΖΑ, οι μικροπολιτικές τακτικές του πολιτικού συστήματος οδηγούν και πάλι την ελληνική οικονομία στα βράχια.