Συνάντηση Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με Κάρολο Παπούλια την Παρασκευή


Συνάντηση με τον ...



Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, θα έχει το μεσημέρι της Παρασκευής ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος έστειλε σήμερα μήνυμα κατά των πρόωρων εκλογών και υπέρ της συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 2 μετά το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο, μια ημέρα μετά τη συνάντηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη με τον Πάνο Καμμένο, στο πλαίσιο της προσπάθειας να επιτευχθεί η ευρύτατη δυνατή συναίνεση.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ εξέδωσε το μεσημέρι γραπτή δήλωση, στην οποία τόνιζε ότι «οι πρόωρες εκλογές που θα οφείλονταν στην αδυναμία της Βουλής να εκλέξει Πρόεδρο, θα οδηγούσαν τη χώρα σε περιπέτεια, με τελικό αποτέλεσμα να βρεθούμε εκτός της ζώνης του ευρώ».

«Στο σημείο που έχουν φτάσει τα πράγματα επιβάλλεται να αναζητηθούν ευρύτερες, κατά το δυνατόν, συναινέσεις. Όλοι πρέπει να θέσουμε σήμερα το συμφέρον της χώρας υπεράνω προσωπικού ή κομματικού συμφέροντος.

 Το οφείλουμε προς τον λαό από τον οποίο ζητήσαμε μεγάλες θυσίες που σήμερα υπάρχει κίνδυνος, πάλι από δικό μας λάθος, να πάνε χαμένες» σημείωσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.