Εξαφάνιση με τραγική κατάληξη


Νεκρή βρέθηκε η ...



30χρονη που αγνοούνταν από το καλοκαίρι

Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε μαχαιρωμένη σε εγκαταλειμένη οικία, ύστερα από υπόδειξη 33χρονου ο οποίος φέρεται να είναι ο δράστης

 Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, η υπόθεση ανθρωποκτονίας της 30χρονης Μαρίνας, η οποία αγνοούνταν από τις 24 Ιουνίου.

Την εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας, είχε δηλώσει συγγενικό της πρόσωπο στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης στις 30 Ιουνίου, όταν και η Αστυνομία ξεκίνησε τις έρευνα.
Από την έρευνα προέκυψε ότι στην υπόθεση εμπλέκεται ένας 33χρονος Έλληνας, ο οποίος, κατόπιν εντάλματος σύλληψης του ανακριτή Κατερίνης συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, το βράδυ της 24ης Ιουνίου, ο 33χρονος δράστης, μαζί με την άτυχη κοπέλα διαπληκτίστηκαν σε εγκαταλειμένη οικία, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να την τραυματίσει θανάσιμα με μαχαίρι.

Η σορός της 30χρονης εντοπίστηκε, μετά από υπόδειξη του συλληφθέντα, στην εγκαταλειμμένη οικία, καλυμμένη με στρώματα κρεβατιού.

Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής, καθώς και κλιμάκια του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας για την εξερεύνηση του χώρου.

Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ συλληφθής θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Ο επίλογος του δράματος, γράφτηκε το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού Κατερίνης, όπου συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την άτυχη κοπέλα.