Επιστροφή στις νίκες για ΠΑΟ που έκαμψε την αντίσταση του Ατρομήτου


Μετά από δύο σερί...



 ήττες στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 2-0 του Ατρομήτου στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης», στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Ενα αυτογκόλ του Λαζαρίδη στο 27' κι ένα τέρμα του Καρέλη στο 85' χάρισαν τους τρεις βαθμούς στους Πράσινους.

Ο Παναθηναϊκός  πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα, αλλά στο πρώτο 20λεπτο δεν κατάφερε να πλησιάσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Η πρώτη αξιόλογη στιγμή σημειώθηκε στο 21', όταν ο Ζέκα τροφοδότησε μέσα στην περιοχή τον Καρέλη, αυτός γύρισε ωραία το σώμα του και σούταρε, αλλά ο Τσέναμο έδιωξε σε κόρνερ.

Το γκολ για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 27΄, όταν ο Πράνιτς μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε την παράλληλη σέντρα, η μπάλα βρήκε στο Λαζαρίδη και πήρε πορεία προς τα δίχτυα, ξεγελώντας τον Τσέναμο.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν και στη συνέχεια τον έλεγχο του ματς και είχαν καλές ευκαιρίες στο 33΄ με κεφαλιά του Ρισβάνη που σταμάτησε στα σώματα και κυρίως στο 35΄, όταν το δυνατό σουτ του Δώνη μέσα από την περιοχή έδιωξε ενστικτωδώς ο Τσέναμο.