Επιμένει ο Αδ. Γεωργιάδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κρυφή ατζέντα τη δραχμή»


Συνέχεια στην αντιπαράθεση που ...


έχει ξεσπάσει με θέμα τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις του ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ «ο κόσμος θα σηκώσει τα χρήματά του από τις τράπεζες» έδωσε εκ νέου την Τετάρτη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αντέκρουσε τις κατηγορίες περί δημιουργίας κλίματος πανικού και κλονισμού της εμπιστοσύνης που του αποδίδουν βουλευτές και στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τετάρτης ο Αδωνις Γεωργιάδης είπε: «Χθες η κύρια Δούρου είπε ότι δεν θα εφαρμόσει το νόμο για την αξιολόγηση, και ο κύριος Βίτσας να μην πληρώσει ο κόσμος τον ΕΝΦΙΑ. Αυτοί βγαίνουν και μιλάνε για την τραπεζική πίστη...»

Και ο ίδιος συνέχισε: «Να φέρουν τα εκατομμυριούχα στελέχη τους από το εξωτερικό τα χρήματά τους στην Ελλάδα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης κατήγγειλε επίσης πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει «κρυφή ατζέντα» τη δραχμή.

Τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ έσπευσε να υπερασπιστεί, μέσω του BHMA FM 99,5 η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη η οποία μίλησε και πάλι για «γκεμπελισμό» υποστηρίζοντας ότι οι δηλώσεις του Αδ. Γεωργιάδη ότι δεν θα μείνουν χρήματα στις τράπεζες αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ απομονώθηκαν από μια ευρύτερη συζήτηση.

«Θεωρώ πλέον – και το έχω πει – ανώτατο στάδιο γκεμπελισμού την αποσπασματική αναφορά σε κάποια θέματα. Γίνεται μια συζήτηση και στο πλαίσιο αυτής, αρπάζει κάποιος μια φράση και την κάνει σημαία. Αυτό είναι φασισμός, είναι η επιτομή, το ανώτατο στάδιό του. Αποσπασματική αναφορά έγινε, πήραν μια φράση από ολόκληρη συζήτηση και έκαναν ζήτημα.

 Κι έχω ασχοληθεί πολύ με την προπαγάνδα, οπότε ξέρω… Δεύτερον, δεν θα δαιμονοποιήσουμε τη γνώμη. Οποιος θέλει, τη λέει. Είναι φασίστες όποιοι τη δαιμονοποιούν! Και ας μην ανησυχεί ο ΣΥΡΙΖΑ, διότι τα στελέχη του που είναι εκατομμυριούχοι, έχουν ήδη βγάλει τα λεφτά τους στο εξωτερικό, σε fund. Δεν μας ξαναθυμίζουν τον κατάλογο, τώρα που είναι και τέλος του μήνα;

Ας φέρουν λοιπόν πρώτα αυτοί τα λεφτά τους απ’ έξω και ξανασυζητάμε» είπε η Σοφία Βούλτεψη σε παρέμβασή της στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5.