Ενας 55χρονος καφετζής έδειρε μέχρι θανάτου μια γάτα


Ολοένα και περισσότερα είναι τα...



 θλιβερά συμβάντα με θύματα ανυπεράσπιστα ζώα. Καταδίκες, καταγγελίες και δημοσιοποιήσεις δεν φαίνεται να αγγίζουν κανέναν, αφού για μία ακόμα φορά γινόμαστε γνώστες άλλης μίας κτηνωδίας.

Ένα απίστευτης αγριότητας έγκλημα κατά ζώου έγινε στην Αιδηψό της Βόρειας Εύβοιας, όταν ένας 55χρονος καφετζής κακοποίησε μέχρι θανάτου μια γάτα στο μαγαζί του, μπροστά στα μάτια έντρομων τουριστών.

Ο άνδρας το βράδυ της Παρασκευής, κλείδωσε την πόρτα του καταστήματος του και χτύπησε άγρια μια γάτα, σπάζοντας πάνω της δύο σκουπόξυλα, ενώ στη συνέχεια χτύπησε το ζώο με ένα λάστιχο και με μια καρέκλα, αναφέρει η ιστοσελίδα zoosos.gr.

Τουρίστες, που έκαναν τις διακοπές τους στην περιοχή έντρομοι φώναζαν και χτυπούσαν τα τζάμια του μαγαζιού του χωρίς αποτέλεσμα και εν τέλει κάλεσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί, είδαν το ζώο να σπαρταρά μέσα σε ένα χαρτόκουτο, με τον δράστη να έχει κρυφτεί στο σπίτι του, που βρίσκεται πάνω από το μαγαζί.

Τρεις αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν τα ξημερώματα στο Α.Τ. Αιδηψού αλλά στο σπίτι του 55χρονου έσπευσαν ξανά δύο περιπολικά με τρεις αστυνομικούς, οι οποίοι κατάφεραν να τον συλλάβουν όταν αυτός βγήκε εκτός της οικίας του. Μάλιστα τον οδήγησαν στο κρατητήριο φορώντας του χειροπέδες.

Η ταμίας του Φιλοζωικό Σωματείο Βόρειας Εύβοιας «Ηρα» Αλεξάνδρα Καρπούνη που επικοινώνησε με το www.zoosos.gr και είπε πως όσο και αν έψαξαν δεν βρήκαν το χτυπημένο γατί.

Το κρίσιμο διάστημα από την πρώτη φορά που έφτασε η Αστυνομία στο σημείο μέχρι και τη σύλληψη του δράστη αυτός προφανώς βρήκε το χρόνο να πετάξει το ζώο, που είναι πιθανότατα νεκρό.

Οι αυτόπτες μάρτυρες βρήκαν όμως την κούτα στην οποία είχε καταφύγει το γατί για να σωθεί και τα ξύλα που χρησιμοποίησε ο δράστης για να το χτυπήσει,μέσα στα αίματα.