Ποιες περιοχές θα μείνουν απόψε χωρίς ρεύμα


Διακοπές ρεύματος διάρκειας μίας...



 ώρας ανά περιοχή στο ηπειρωτικό δίκτυο της χώρας και στην Κρήτη περιλαμβάνει το πρόγραμμα περικοπών που ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ, λόγω της απεργίας της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα των διακοπών

Οι διακοπές προγραμματίζονται για το διάστημα από τις 7 ως τις 11 το βράδυ. Ο ΔΕΔΔΗΕ σημειώνει στη σχετική ανακοίνωση ότι το πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και συνεπώς οι ώρες των διακοπών μπορεί να διαφοροποιηθούν από τον προγραμματισμό.

Η διάρκεια και η ώρα έναρξης των περικοπών θα εξαρτηθούν από τις μονάδες που θα είναι διαθέσιμες εκείνη την ώρα αλλά και από το ύψος της ζήτησης.

Το μέγιστο της ζήτησης παρατηρείται πλέον τις βραδινές ώρες (8-10) οπότε είναι σε λειτουργία τα κλιματιστικά χωρίς (όπως κατά τη μεσημεριανή αιχμή) να είναι διαθέσιμη η παραγωγή των φωτοβολταϊκών.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Διαχειριστή του Συστήματος Μεταφοράς, η αιχμή της ζήτησης θα σημειωθεί στις 10 το βράδυ και θα φθάσει στα 7.550 μεγαβάτ.

Οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται και από την ειδική τηλεφωνική γραμμή του ΔΕΔΔΗΕ 210 62 41 860, η οποία λειτουργεί όλο το 24ωρο.

Το πρόγραμμα περικοπών που είχε ανακοινωθεί για το μεσημέρι, διάρκειας μιας ώρας ανά περιοχή, δεν τέθηκε τελικά σε εφαρμογή, καθώς οι καιρικές συνθήκες περιόρισαν τη ζήτηση ρεύματος.

Νομός Πιερίας 20:00 21:00 Λεπτοκαρυά (επάνω από τις γραμμές)  -  Πλάκα  Λιτοχώρου -Γρίτσα
21:00 22:00  Πάλαια   Λεπτοκαρύα  -   Εξοχικά- Τοπόλιανη - Λητώ -  -  Δίον  -  Καρίτσα  - Βροντού  -  Αγ.  Σπυρίδωνα
22:00 23:00 Περιφερειακά   πόλεως  Κατερίνης(ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ- ΑΓ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ)  - Σταθμός (επάνω  από τις γραμμές του ΟΣΕ)- Δεξιά    του αυτό/δρόμο  από  Κατερίνη Μέχρι  Γρίτσα