Αυτός ο ΠΑΟ... μπορεί!


Έτοιμος για το παιχνίδι με την...



 Σταντάρ είναι ο Παναθηναϊκός καθώς επικράτησε με 2-1 απέναντι στον Ατρόμητο στην πρόβα τζενεράλε

Μια τέτοια εμφάνιση θα ήθελαν να δουν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού και στο παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης, όπως με τον Ατρόμητο. Οι πράσινοι δημιούργησαν φάσεις και ανέτρεψαν το σκορ επικρατώντας 2-1 της ομάδας του Περιστερίου, στην Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός και Ατρόμητος μπήκαν στον αγώνα έχοντας διάθεση για να αγωνιστούν, με την πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι να είναι για τους γηπεδούχους στο 10ο λεπτό με πρωταγωνιστή τους Μπεργκ και Ζέκα.  Ομως πρώτος δίχτυα βρήκε ο Ατρόμητος στο 19ο λεπτό με τον Μπρίτο να κάνει το 1-0, ενώ είχε κι άλλες ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

Το τέρμα ατό ξύπνησε τους πράσινους οι οποίοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και το κατάφεραν στο 34ο λεπτό όταν ο Πέτριτς έκανε το 1-1, αποτέλεσμα που έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Η επανάληψη δεν έκρυβε εκπλήξεις, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η επιλογή του Αθανασίου να περάσει στον αγωνιστικό χώρο τους Καρέλη και Κλωναρίδη αποδείχθηκε και η καλύτερη λύση. Στο 77ο λεπτό ο Κλωναρίδης έπειτα από ασίστ του Ζέκα έκανε το 2-1, δίνοντας την νίκη στην ομάδα του.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης (86' Στιλ), Τριανταφυλλόπουλος (75’ Σπυρόπουλος), Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ (69’ Κλωναρίδης), Νάνο (80' Χουχούμης), Μέντες, Ζέκα, Ατζαγκούν (60’ Ντίνας), Πράνιτς (56’ Λαγός), Πέτριτς (60’ Καρέλης), Μπεργκ

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο (65’ Μπάρκας), Ταυλαρίδης, Φυτανίδης (84' Παπασπύρος), Μπρίτο (46’ Κιβρακίδης), Γεωργίου (46’ Φάμπιο), Νάστος (46’ Μπάλλας), Γιαννούλης (65’ Κούρος), Καραμάνος (46’ Ναπολεόνι), Δημούτσος (46’ Τάτος), Λαζαρίδης, Γκαρσία (65’ Νεγκουέμ)