«Θα τον κάνω να μου ζητήσει συγγνώμη»!


Όλο το παρασκήνιο για όσα έγιναν μετά την...



 παρέμβαση Στουρνάρα μέσω διαρροών στον Τύπο

Διαβάστε σήμερα στην Ελευθεροτυπία

Κινηματογραφικό σενάριο θυμίζει το παρασκήνιο που σημάδεψε τη σχέση Α. Σαμαρά - Γ. Στουρνάρα, από την απειλή παραίτησης του υπουργού Οικονομικών μέχρι το «mea culpa» που ειπώθηκε από τη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ.

 «Θα τον κάνω να μου ζητήσει συγγνώμη» είπε ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες.

 Με εντολή του και όχημα το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το Μαξίμου έβγαλε διαψεύσεις του υπουργού Οικονομικών, ο οποίος αναγκάστηκε σε αναδίπλωση, που στην πραγματικότητα εκθέτει τη λειτουργία της κυβέρνησης και αφήνει το θέμα της παραμονής του ορθάνοιχτο.

Διαβάστε επίσης:

- Οι απαιτήσεις της τρόικας και η ηττημένη κυβέρνηση

Με μια ντουζίνα απαιτήσεις της τρόικας είναι αντιμέτωπη η κυβέρνηση μέσα στο καλοκαίρι. Απονευρωμένη από την εκλογική ήττα και τον επικείμενο ανασχηματισμό, καλείται να εφαρμόσει τον κατάλογο με τις προαπαιτούμενες δράσεις που της έχει χρεώσει η τρόικα.

- «Θα δημιουργήσουμε γειτονιές αλληλεγγύης»

Δεν θα τους αφήσουμε να μας απαγορεύσουν να ονειρευόμαστε μία ανθρώπινη πόλη, λέει στην «Ε»ο αριστερός δάσκαλος και νέος δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας , Χρήστος Βρεττάκος.

Ακόμη:

- Κινούμενη άμμος βουλευτές – κόμματα

Η εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας τον Φεβρουάριο είναι το ανώτατο χρονικό όριο για πρόωρες εκλογές. Οι κομματικοί συσχετισμοί εντός της Βουλής μεταβάλλονται συνεχώς και όλα είναι ανοιχτά.

- Αυτές που «καθάρισαν» τον Τόμσεν

«Τα σπίτια μας δεν μας χωράνε. Σπίτι μας είναι αυτή η σκηνή» λένε οι απολυμένες καθαρίστριες που είδαν τον αγώνα τους να δικαιώνεται στα δικαστήρια.  

- Αλέκος Αλαβάνος στην  «Ε»: Διαφωνώ με το μήνυμα του λαού στις ευρωεκλογές