Αλεξανδρούπολη: Σύλληψη για τη ληστεία μετά φόνου του επιχειρηματία


Στη σύλληψη ενός εκ των δύο που...



 έστησαν την ενέδρα θανάτου στον 63χρονο επιχειρηματία της Αλεξανδρούπολης προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 43χρονο, ομογενή από τη Γεωργία, κάτοικο Αλεξανδρούπολης, ο οποίος βρέθηκε κρυμμένος σε θαμνώδη περιοχή στη Νέα Χηλής.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στην κατοχή του βρέθηκαν και χρήματα από τη ληστεία.

Νωρίτερα, οι αστυνομικοί είχαν βρει εγκαταλειμμένο, σε παραλιακό δρόμο της Νέας Χηλής, το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες.

Πρόκειται για όχημα μικρού κυβισμού (1100cc) -και όχι μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, όπως έλεγαν οι αρχικές πληροφορίες- που είχε κλαπεί προ τριμήνου από την περιοχή της Αλεξανδρούπολης, ενώ οι δράστες εκτιμάται πως διέφυγαν με άλλο όχημα που τους περίμενε.

Πληροφορίες που επικαλείται ο ανταποκριτής του ΑΜΠΕ στην περιοχή αναφέρουν πως ο χαρτοφύλακας που απέσπασαν οι δράστες από τον επιχειρηματία περιείχε περίπου 10.000 ευρώ.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και του δεύτερου δράστη της ληστείας μετά φόνου του γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιείτο στον χώρο των ζαχαροπλαστείων και της εστίασης, συνεχίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΜΠΕ, πρόκειται για υπήκοο Αλβανίας, που φέρεται μάλιστα και ως δράστης της δολοφονίας.