ΑΝ.ΕΛ: Ο Σαμαράς πουλάει προστασία στον Γιώργο Παπανδρέου


«Είμαι βέβαιος πως ο κ. Παπανδρέου σε λίγο θα...



 πουλάει αντιμνημόνιο σαν τον κ. Καμμένο» είχε πει νωρίτερα ο Αδ. Γεωργιάδης...

Για «προστασία στον Γιώργο Παπανδρέου» κατηγορούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τον Αντώνη Σαμαρά, με ανακοίνωσή τους, στην οποία σχολιάζουν τα όσα είπε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης για τον πρόεδρο του κόμματος Πάνο Καμμένο.

«Δεν ξέρουμε αν ο Γιώργος Παπανδρέου σε λίγο θα "πουλάει αντιμνημόνιο", όπως δήλωσε ο 'Αδωνις Γεωργιάδης. Αυτό που συμβαίνει σίγουρα τώρα είναι ότι ο Αντώνης Σαμαράς "πουλάει προστασία" στον Γιώργο Παπανδρέου» αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

Νωρίτερα, με το γνωστό καυστικό του ύφος σχολίασε ο υπουργός Υγείας την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να παραστεί και να μιλήσει από κοινού με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαριλένας Κοππά, η οποία ερμηνεύεται ως έμμεση στήριξη του πρώην πρωθυπουργού στον «τρίτο πόλο» που συγκροτεί το τελευταίο διάστημα η ΔΗΜΑΡ.

«Είμαστε στη χώρα του παραλόγου», είπε ο κ. Γεωργιάδης στον ΣΚΑΙ. «Είμαι βέβαιος πως ο κ. Παπανδρέου σε λίγο θα πουλάει αντιμνημόνιο σαν τον κ. Καμμένο» και «θα μιλάει για την απάτη των CDS».

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Κοππά είχε εκλεγεί ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, από το οποίο αποχώρησε προκειμένου να θέσει ξανά υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή αυτήν τη φορά με τη συμπαράταξη Δημοκρατική Αριστερά – Προοδευτική Συνεργασία.