Τρία αδέλφια μετέτρεψαν τη ζωή 15χρονης σε εφιάλτη


Τρία αδέρφια είχαν μετατρέψει ένα 15χρονο κορίτσι σε ντίλερ ναρκωτικών.









Ο ένας μάλιστα, 38 ετών,δεν δίσταζε να ασελγεί σε βάρος της

Σε ντίλερ ναρκωτικών μετέτρεψαν τη 15χρονη τα τρία αδέλφια. Ο ένας μάλιστα, 38 ετών,δεν δίσταζε να ασελγεί σε βάρος της

Δεν δίσταζαν μάλιστα να ασελγούν σε βάρος του, αλλά και να το παροτρύνουν να κάνει χρήση ουσιών, προκειμένου να είναι πιο πειθήνιο όργανο στις άρρωστες ορέξεις τους. Δύο από τους δράστες συνελήφθησαν και ο τρίτος αναζητείται για αρπαγή και αποπλάνηση ανηλίκου και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Η τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε από την παρατηρητικότητα των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ που πραγματοποιούσαν περιπολία στον σταθμό του Προαστιακού στον Πειραιά. Είδαν μια ανήλικη κοπέλα να κυκλοφορεί μόνη της στο σημείο, ενώ λίγο αργότερα ένας ενήλικος άνδρας την πλησίασε και άρχισε να τη χτυπάει δημοσία θέα, ρωτώντας την πού είχε κρύψει τα χρήματα. Οταν πλησίασαν οι αστυνομικοί, άκουσαν τη μικρή να λέει πως «δεν ήθελε να ξαναπάει στο σπίτι».

Οι αξιωματικοί οδήγησαν και τους δύο στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβαινε. Οπως προέκυψε από την έρευνα που έγινε στη συνέχεια, η 15χρονη το είχε σκάσει τον περασμένο μήνα -και συγκεκριμένα στις 6/2/2013- από το ίδρυμα «Αγία Βαρβάρα» στη Νέα Σμύρνη, όπου βρισκόταν ύστερα από εισαγγελική εντολή από το προηγούμενο καλοκαίρι, καθώς το οικογενειακό της περιβάλλον είχε κριθεί ακατάλληλο.

Υπενθυμίζεται ότι το συγκεκριμένο ίδρυμα φιλοξενεί παιδιά χωρίς γονείς και κηδεμόνες -ή ακατάλληλους- αλλά και παιδιά των φαναριών που πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης κ.λπ. Στο παρελθόν υπήρξαν καταγγελίες ότι από την παιδόπολη είχαν «εξαφανιστεί» 500 παιδιά, στην πλειονότητά τους Ρομά αλβανικής καταγωγής.

Μυστήριο παραμένει πώς και πού είχαν γνωριστεί ο 38χρονος με τη 15χρονη. Το σίγουρο είναι ότι από τότε που η μικρή δεν γύρισε στο ίδρυμα, τη «φιλοξενούσε» στο σπίτι του, όπου έμενε με τα αδέλφια του, έναν 36χρονο κι έναν 20χρονο και τους ηλικιωμένους γονείς τους.

 Σύμφωνα με την Αστυνομία και τα τρία αδέλφια, ναρκομανείς, ανάγκαζαν το κορίτσι να παίρνει ναρκωτικά, ο 38χρονος ασελγούσε σε βάρος της, ενώ την εξανάγκαζε να πουλά ναρκωτικά στην Ομόνοια.

 Εκτός από τον 38χρονο συνελήφθη επίσης και ο 36χρονος, ενώ αναζητείται ο τρίτος γιος της οικογένειας. Στην κατοχή του 36χρονου συλληφθέντος βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.