Ανελεύθερα όντα οι βουλευτές μας;


του Ηλία Χρυσικού

Στη Σχολή Γονέων Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κατερίνης , σε προγραμματισμένη  εκδήλωσή της την Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014  άκουσα με...


 πολύ μεγάλη προσοχή τον πρώην Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Βασίλειο Νικόπουλο να χαρακτηρίζει τους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου ως ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΑ ΟΝΤΑ .

 Μεταξύ άλλων χαρακτηρισμών που αποδόθηκαν από τον πρώην ανώτατο Δικαστή καταδεικνύεται η κρίση στο αντιπροσωπευτικό μας σύστημα .

 Οι βουλευτές του νομού μας προτίθενται να σχολιάσουν τις σχετικές δηλώσεις του προέδρου;

 Εάν φυγομαχούν σημαίνει ότι  τις αποδέχονται.

 Εάν τις αποδέχονται σημαίνει ότι είναι ΣΚΛΑΒΟΙ της ΕΝΤΟΛΗΣ , όχι της κοινωνίας και του Ελληνικού λαού για λογαριασμό τον οποίο ενεργούν, αλλά της ΕΝΤΟΛΗΣ ξένης κυβέρνησης γνωστής ως ΤΡΟΪΚΑ.

 Έαν δεν τις αποδέχονται οφείλουν να καταγγείλουν τον Πρόεδρο ,και να αποδείξουν ότι οι ψηφοφόροι τους είναι οι εντολείς τους, βάσει του προεκλογικού προγράμματός τους που δεσμεύει τη συνείδησή τους ειδάλλως είναι ασυνείδητοι βουλευτές και πληρώνονται για το πορτοφόλι τους.

Θεωρώ ότι τους χαρακτηρισμούς του πρώην ανωτάτου δικαστού ,  επιβάλλεται να τις σχολιάσουν οι βουλευτές μας εάν έχουν  στοιχειώδη  επαγγελματική αξιοπρέπεια.

...διότι η κοινωνία εξ αιτίας τους έχει χάσει την ανθρώπινη αξιοπρέπειά της και το έθνος μας έχει χάσει την κυριαρχία του.