Οι παιδοκτόνοι «Πατέρες» του Έθνους ξαναχτύπησαν...


Το ειδικό πάσο ώστε να μην πληρώνουν διόδια την στιγμή που από...








 το νέο έτος η αύξηση τους θα ανέλθει στο 60%, έσπευσαν να ζητήσουν 32 βουλευτές, αποδεικνύοντας έτσι ότι τα όσα έλεγαν τις προηγούμενες ημέρες περί μη αποδοχής προνομίων κατά την άσκηση των καθηκόντων τους ήταν λόγια του αέρα.

Συγκεκριμένα, 32 βουλευτές, φρόντισαν να επωφεληθούν από το μέτρο που ψήφισε πρόσφατα η βουλή και με βάση το οποίο όποιος βουλευτής περιφέρειας δεν κάνει χρήση των αεροπορικών εισιτηρίων που δικαιούται θα μπορεί να μην πληρώνει τα διόδια.

Όταν είχε γίνει αρχικά γνωστό αυτό το μέτρο, είχε ξεσπάσει σάλος, ενώ υπήρχαν και σκέψεις να ανακληθεί η εφαρμογή του κάτι το οποίο τελικά δεν έγινε. Έτσι λοιπόν η ελληνική βουλή θα πληρώνει εκτός από όλα τα αεροπορικά εισιτήρια που πλήρωνε και τα επιπλέον διόδια για τους 32.

20.000 ευρώ το μήνα στοιχίζει στον φορολογούμενο ο κάθε βουλευτής

Τα στοιχεία που αλίευσε το spirospero.gr, αναφορικά με τους μισθούς των βουλευτών, αποδεικνύουν ότι τελικά οι 300... εκπρόσωποι μας στο Κοινοβούλιο δεν κάνουν και... πολύ παξιμάδι το σκ@..ό τους κατά τον κ. Τζαμτζή καθώς, αν ίσχυε αυτό, θα έπρεπε να έχει αυτοκτονήσει η μισή Ελλάδα.

Διαβάστε και θαυμάστε:

Μηνιαία βουλευτική αποζημίωση: 8573 ευρώ/μήνα
Συμμετοχή σε Επιτροπές: 1200 ευρώ η κάθεμία μαύρα και αφορολόγητα
Συμμετοχή σε κοινοβουλετικές Συνόδους του Συμβουλίου της Ευρώπης: 120 ευρώ/ημέρα. Συγκεκριμένα, σε αυτές τις Συνόδους πηγαίνουν συνολικά 45 βουλευτές για 7 μέρες το μήνα.
Δεν υπολογίζονται στις αποδοχές τους:

Οι υπάλληλοι που παραχωρούνται δωρεάν
Αυτοκίνητα και οδηγός
Φρουροί - αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ
Κινητά τηλέφωνα κ.α
Αν υπολογίσουμε λοιπόν και τους μισθούς των αστυνομικών, υπαλλήλων, έξοδα μετακίνησης των οχημάτων, λογαριασμοί τηλεφώνων, ο κάθε βουλευτής στοιχίζει στον Έλληνα φορολογούμενο 20.000 ευρώ το μήνα. Άρα, 6.000.000 ευρώ το μήνα για το σύνολο του Κοινοβουλίου