Κάτι σαν τον Μύλο των Ξωτικών μπορεί να γίνει εδώ;


Έχει αναφερθεί ο παρατηρητής σ αυτό το...













 θεσμό και απορώ γιατί εδώ στη Κατερίνη δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.

Το άκουσα και στο ραδιόφωνο . Άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε μου είπαν κάποιοι αρμόδιοι.

Θέλει πολύ δουλειά και εθελοντές μου είπαν.

Συμφωνώ όμως όλοι θα βγουν κερδισμένοι, το είδα και στην τηλεόραση απ όλα τα δίκτυα.

Μήπως πρέπει να το δούμε και πάλι όλοι  μας , γιατί το πάρκο Κατερίνης ενδείκνυται;

Τώρα και λίγα λόγια για τον << Μύλο των Ξωτικών>> στα Τρίκαλα .

Είναι η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας, άνοιξε τις πύλες της την  Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013, και υποδέχεται  επισκέπτες από κάθε σημείο της χώρας.

Τα ξωτικά πιστά στο ραντεβού τους, προετοιμάζονται πολλούς μήνες πριν, για να προσφέρουν δωρεάν, σε μικρούς και μεγάλους, πολλές και ποικίλες δράσεις, εκπαιδευτικά εργαστήρια, παιχνίδια, συναυλίες κ.λπ., σε έναν μαγευτικό χώρο, στον Μύλο Ματσόπουλου.

 Τα παλιά φουγάρα παίρνουν μπροστά, τα γρανάζια λαδώνονται, οι μηχανές μεταμορφώνονται και για 38 ημέρες ακολουθώντας την διαδρομή ενός μαγικού χάρτη, μικροί και μεγάλοι «εξερευνούν» το ομορφότερο Χριστουγεννιάτικο εργοστάσιο.

Ο Άη Βασίλης, η όμορφη νεράιδα Βιολάντα, ο καλός Σκρουτζ, τα ξωτικά, οι δωρεάν δράσεις με τα εργαστήρια του Τρίκκη και του Ληθούλη, το παραμυθένιο δεντρόσπιτο, το αχυρένιο ταχυδρομείο, η κουζίνα της κυρά Βασίλενας», το Εργοστάσιο Μπισκότου, η Ζαχαρένια Αγορά, ο Φούρνος των Ξωτικών και πολλές άλλες δράσεις, θα υλοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια λειτουργίας του «Μύλου των Ξωτικών».