Αβραμόπουλος: Λάθος κίνηση η πρόταση δυσπιστίας



«Λάθος κίνηση» χαρακτήρισε την πρόταση δυσπιστίας του...









 ΣΥΡΙΖΑ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας από το βήμα της Βουλής. «Η πρόταση δυσπιστίας είναι λάθος κίνηση.

 Και δε θα το δείτε αυτό σύντομα» είπε προς τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ανέφερε ότι προκαλούνται ερωτηματικά στην κοινωνία από αυτή τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ.

 «Πότε θα γίνει επιτέλους κατανοητό ότι η στιγμή αυτή δεν προσφέρεται για μικροκομματικές σκοπιμότητες; Πότε θα γίνει αντιληπτό ότι η προσπάθεια της κυβέρνησης είναι για το εθνικό συμφέρον;» αναρωτήθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και συνέχισε: «Μην επενδύουμε στον διχασμό των Ελλήνων».

«Από ασήμαντο αγώνα δεν προκύπτει ποτέ μεγάλη δόξα κύριοι συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση έδωσε το χρόνο τον απαραίτητο χρόνο ώστε οι συνδικαλίστες της δημόσιας τηλεόρασης να επανακαθορίσουν την στάση τους» τόνισε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Παράλληλα είπε ότι η ενέργεια του ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει στην διάσπαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ. «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ είναι συμπαγής και ενωμένη αποφασισμένη να δώσει τη μάχη για μία καλύτερη Ελλάδα.

 Η Κοινοβουλευτική Ομάδα μας δεν διασπάται. Παραμένει προσηλωμένη στον αγώνα για την αποκατάσταση των αδικιών» σημείωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.