Η Εύα Καϊλή ανταλλάσσει τη νέα της θέση με τον Χρήστο Παπουτσή!


 Αποφασισμένοι να ακολουθήσουν τη φυσική τους κλίση και όχι τις αποφάσεις εκείνων που τους διόρισαν, είναι τα δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που αποφάσισαν ότι το πόστο του άλλου τους ταιριάζει καλύτερα





Τη θέση του εκπροσώπου της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα πρόκειται να πάρει τελικά η Εύα Καϊλή, καθώς θεωρεί ότι ο διορισμός της στο Κέντρο Ερευνών για θέματα Ισότητας, δεν της ταιριάζει.

 Στην απόφαση αυτή, βοήθησε φυσικά και η δυσφορία που αισθάνεται ο Χρήστος Παπουτσής ο οποίος έκανε γνωστό ότι θα προτιμούσε τη θέση της πρώην συναδέλφου του από τη δική του.

«Η Εύα ενδιαφέρεται περισσότερο για τα τραπεζικά ζητήματα, ενώ εγώ προτιμώ να ασχολούμαι με θέματα ισότητας των δύο φύλων που είναι πιο χαλαρά, παρά να συνομιλώ με τραπεζίτες», δήλωσε ο Χρήστος Παπουτσής σε συνέντευξη Τύπου, όπου μαζί με την Εύα Καϊλή, ανακοίνωσαν την απόφασή τους στα πλαίσια του νέου προγράμματος του ΠΑΣΟΚ «Ανταμοιβή και Διαύγεια».

Όπως είναι γνωστό, η τοποθέτηση των δύο στελεχών, σε δημόσιες θέσεις που δεν έχουν καμία σημασία και δεν απαιτούν καμία ιδιαίτερη ικανότητα, γίνεται στα πλαίσια του νέου ανοίγματος του ΠΑΣΟΚ για μια ευρύτερη κεντροαριστερά, καθώς ο πρόεδρός του θέλει να δείξει πώς ανταμείβονται όσοι παραμένουν πιστοί στον ίδιο και την κεντροαριστερή ιδεολογία.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)